keskiviikko 25. tammikuuta 2012

tiistai 24. tammikuuta 2012

Sous le ciel de Paris

Viisi kuukautta siihen, että olen Ranskassa.
Olen perin vakuuttunut siitä, että Ranska on paras paikka.
Minä kierrän junalla Etelä-Ranskan ja Italian ja kaiken, mikä jää niiden ja Suomen välille.
Olen perin vakuuttunut siitä, että Interrail on paras matkustusmuoto.
Viiden kuukauden ajan voin vain heittää ilmaan kaihoisia huokauksia, kieriskellä yöt sängyssä kuvitellen itseni puhumassa Ranskaa Marseillessa ja kuunnella Edith Piafia.





Ah, kuvat ovat vain menneiden aikojen hilsettä vanhoilta matkoiltani.

-Iida

torstai 19. tammikuuta 2012

test ing

<ahref="http://www.bloglovin.com/blog/3012454/kurjuuden-kuningas?claim=btfncsb6839">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

tiistai 17. tammikuuta 2012

Faktoja

Abipäivä kujuu kaljallakin.
Kanuuna saattaa tulla huomenna kotiin.
Kolasin pihan, sitten auton ja uudestaan pihan.
Päätin pitää varpaistani.


-Iida

tiistai 10. tammikuuta 2012

Iltakilpa

Haaveilu koituu vielä jonain päivänä kompastuskivekseni.

Minä, nähkääs, pidän haaveilusta eniten mennessäni nukkumaan. Toisinaan odotan nukkumaanmenoa innolla sen takia, että olisi hyvin aikaa haaveilla. Pimeä huone ja lämmin sänky on mitä otollisin paikka suunnitella tulevaa parisuhdetta, reilausmatkaa, taideopintoja, L:n saamista äidinkielestä jne. jne.
Niinpä minä en saa öisin unta. Minä tiedän, että saisin unta jos asettaisin itseni selälleni, rentouttaisin kropan ja veisin kaikki ajatukseni varpaisiini. Mutta haaveilu kiehtoo enemmän.
En haaveile päivisin. En oikein tiedä, miksen. Yksi ystävä erehtyy haaveilemaan kesken kirkkaan päivän keskellä koulun loistevaloputkia keskellä hänelle puhuvaa ihmismassaa. Minä en vain osaa. Yöhaaveilu on Kurjuuden Kuningattarelle ominaista ja luontaista.

Harmi, että nukkuminenkin on niin ihanaa.



-Iida

maanantai 2. tammikuuta 2012

Olkoon auvo ihanampaa

Näinkin monen vuoden jälkeen on vieläkin mahdollista hämmästyä suomalaiseen alkoholikulttuuriin. Unohtamatta sitä, että häpeää omaa osallisuuttaan ja jatkuvuuttaan tähän rälläämiseen.
Minä en tehnyt lupauksia, ei tipattomia, namittomia, seksittömiä, ei! Tulevana vuonna haluan löytää itseni taidekoulusta keskellä inspiraatioita ja kuolata taiteellisten miesten perään. Ah, pääsisipä täältä jo pois. Ahdistusta on pakko lähteä lieventämään pahamaineisen Lalliksen puskiin etsien viriilejä teinipoikia, jotka vain unelmoivat seksistä alkoholin huurustamissa puskissa.






sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Ylistyslaulu punaisille huulille

Sisältää valitettavan paljon Kurjuuden Kuninkaan naamaa.













Kirkuvan punaiset huulet on pop!

-Iida