sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Lähetin kaksi (2) joulukorttia

Ja tämä oli niistä ensimmäinen.

































Lomani on ollut kutakuinkin riemukas. Ainakin suunnitelmien mukaan onnistunut. Olen katsonut televisiota niin paljon. Olen tuoksuttanut kummipoikaani ja varovasti rutistanut häntä puhki. Mutta häin vain hymyilee. Olen syönyt. Suklaata aivan liian vähän. En saanut sitä lahjaksi. Kukaan ei kertonut, että niin voisi käydä.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Sininen

Maija antoi tukkameikin jotta uskaltaisin tehdä sen oikeasti ja ehkä uskallankin. Ja hurmoksessa olen katsonut Supernaiivin näyttämöllä ja istunut kahviloissa ja kapakoissa ja illat katsonut Miyazakeja ja syönyt natsitorttuja. Ja pian pian PIAN lennän Helsinkiin. Ja olen onnellinen, vaikka varmasti osaan rakentaa kaipuuta takaisin valkoiseen Rovaniemeen. Koska keskustaan on pystytetty metsä ja jouluvaloja on niin paljon ja turistit maksavat pulkkamäestä seitsemän euroa ja voi että kun rakastan ihmisiäni täällä niin paljon.

torstai 12. joulukuuta 2013

The Holy Book of Shit


Muuten. Kaipaan ihmisiäni niin paljon että sattuu. Sitten kun nähdään, pelkään että itken.


maanantai 2. joulukuuta 2013

Lappalainen ja helmikorvakoru


Hassuja asioita. Koulussa piti jokin aika sitten tehdä pastissi vektorigrafiikkana. Tässä vaiheessa olin käyttänyt Illustratoria vähemmän kuin 7 päivää. Osaattehan nauraa?