lauantai 22. tammikuuta 2011

Suklaamuru

Hejdåå, (katson tällä hetkellä Halv åtta hos mig-putkea)

tänään on ihana rilääksteikitiisi-päivä so far. Koulutyöt nimittäin kerääntyvät erittäin helposti ja lupasin itselleni kirjoittaa noin 600-sanaisen englannin kirja-arvostelun portfoliooni. Olen pitänyt itseäni enemmän kielilahjakkuutena mutta lukio herätti itseni maan pinnalle. Tähän mennessä portfolio on siis lähempänä katastrofia kuin lahjakkuutta (sisältää muunmuassa kielioppikokeita joista olen pamauttanut kutosia). Toisinsanoen kirja-arvostelu on ainoa mahdollisuuteni pelastaa arvosanani!

Ei sen enempää opiskelusta ennenkuin alkaa ahdistaa. 

Eilen herkkuhimooni tein suklaamurukeksejä KOSKA eräs rakas ystäväni antoi joululahjaksi ihastuttavan lasipurkin täynnä sokeria, jauhoja ja suklaata + kemistin valmistusohjeen. Siis ainekset oli pakko käyttää ennen kuin jauhot menevät vanhaksi! ;) Kekseistä tuli järkyttävän makeita because of fariinisokeri mutta ah, niin herkullisia. Eilen sain myös eräältä toiselta rakkaalta ystävältäni enemmän tai vähemmän ikuisuuslainaan elokuvan Beatrix Potter, jota rakastan. Ystäväni vihaa. Katsoin eilen elokuvan. Keksien kera. Tykkään vieläkin.

Tänään vielä ohjelmassa valkosuklaajuustokakun valmistus huomiseksi syntymäpäiväkahvien vetonaulaksi. Tiistaina minusta siis tulee Täysikäs! Valkosuklaajuustokakku on henkilökohtainen bravuurini KOSKA kerran valmistin sitä Tuulen viemää-kutsuilleni, äiti sattui maistamaan ja näin kohtalokseni on tullut tehdä valkosuklaajuustokakku kaikille mahdollisille kissan ristiäisille. Ei kylläkään haittaa, se on erittäin erittäin maistuvaa. Ehkäpä laitan myöhemmin reseptin ja kuvia! :P




                                              Näin soma jauhopurkki!

             Kemistin laatima resepti.. "..kemiallis-fysikaalinen reaktio tarvitsee 200 C:n
                            lämpötilan ja n. kymmenen minuuttia reagoimisaikaa.."

                                           Toivottu lopputulos.

-Iida

1 kommentti:

  1. ahaaha, reagoimisaikaa, lol
    kukaan muu ei kykenis tohon, paitsi laura tai roosa tai jotain :D

    VastaaPoista