tiistai 18. joulukuuta 2012

DIY lahjapaperi


Totisesti vihaan kaupan valmiita lahjapapereita. Yleensä käärin paketit kaavapaperiin, ulkolaisiin sanomalehtiin ja julisteisiin, mutta tänä vuonna ajattelin ryhtyä ahkeraksi, kun eräänä itsenäisyyspäivän vastaisena yönä sain tällaisen idean.




 Kuinka helppoa voi elämä olla? Kolmio on monikäyttöinen leimasin, mielikuvat kun johtavat joulukuusiin ja tonttulakkeihin tai pyhään kolminaisuuteen. Mutta itse pidin enemmän siitä lopputuloksesta, johon pallokuvio johti. 
Itseltäni löytyy hervottoman kokoinen paketointilaatikko, josta löytyy kauniita sanomalehtiä, nauhoja, leikekuvia, paperinarua, pahvia, helmiä ja tätä listaa voisi jatkaa niin kauan, että kyllästyisit koko Kurjuuden Kuninkaaseen. Tänä vuonna ostin Tiimarin outletista muovikukkia ja kappas! - Tuli somia paketin koristeita. Pakettikortit tein myös itse. Leikkelin lehdistä kivoja kuvia, liimas pahviin ja valmis.




- Iida

4 kommenttia:

  1. Upeita paketteja! :) Noita ei raaskisi avata. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Joka vuosi tavoite on kuulla tuo jälkimmäinen.;)

      Poista
  2. Löysin tiesi blogiisi ja tykkään kovasti!

    Ihan järkyttävän hienoja paketteja! Mä laiskuuksissani sorruin tavalliseen voimapaperiin ja perinteisimpään lahjanauhaan, jota en todellakaan osaa kähertää oikeaoppisesti. Jospa menis ens vuonna sit omia vahvuuksiaan kuunnellen! Tämä ainakin vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ilo kuulla! Suosittelen lämpimästi, on nimittäin tullut kotiväeltä melkoisen huokailevia katseita joulukuusen alustan suuntaan. :)

      Poista