tiistai 13. joulukuuta 2011

Leiki huulipunalla ja laskoksilla

Arvoisat,
minä olin onnellinen tätä viikkoa edeltävänä viikonloppuna, koska olin Helsingissä. Rakastan eniten Helsinkiä (kaikkien muiden ihanien asioiden saralla, joita rakastan yhtä paljon kuin Helsinkiä). Rakastan myös persoonien persoonia, joita näin lauantaina runsain määrin niin ihanassa paikassa kuin Ofelia Market.

Tästä ihanasta tapahtumasta kuultuamme päätimme rakkaan ja ihanan Emmin kanssa tuhlata ainakin Iidan viimeisimmätkin roposet elämän turhuuteen. Ihmissielun pahuutta kompensoimme käyttämällä ekologista joukkoliikennettä (=juna).
Tässä siis ihanainen matkaseurani Emmi, joka omistaa ehkä maailman koleimmat pääntsit, suurimman sushi- että juustoaddiktion, sekä parhaimman Tammistonbussipysäkkikerjäyslauluäänen. Hän on myös erittäin alistuvainen ystävä, joka menee syksyllä mekossa järveen kun Iida niin käskee.

Rakas isosiskoni päätti majoittaa pienet kurjat poikaystävänsä asunnon sohvalle Vantaalle. Vantaa ei ole perin hehkeä, mutta onneksi me olemme.

Teimme myös onnelisen havainnon siitä faktasta, että Jo Stance heittä keikan Helsingissä juuri sopivasti meidän launantainamme. Huvikseni osallistuin keikan ilmaislippuarvontaan ja kappas, yhtäkkiä nimemme olivatkin klubin listalla. Joimme siis sivistyneenä jazzia ja kuuntelimme viiniä.




Junaa odotellessamme kierimme joulukatuvalojen ihanuudessa. Pyh ja pah kuntien panostus terveydenhuoltoon ja koulutukseen, jos jokin tekee ihmiset terveiksi ja onnellisiksi on jouluvalot!


..ja mitä olisikaan visiitti kauniissa pääkaupungissamme ilman valokuvaussessiota Aleksanterinkadun Monkin tungelipukukopissa?


kohtuutta arvostaen
-Iida

1 kommentti: