keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Suvi älä lue tätä

No eihän Suvi lue, kun ei tiedä koko Kurjuuden Kuninkaan olemassaolosta.


Ja hei, tämä ei ole niin pitkä ja raskas, miltä näyttää!

Koska aprillipäivänä kukaan ei huijannut Iidaa (koska hän ei toisinaan lue edes lehtiä), päätin mennä pettyneenä kirpputorille. Naapurikunnan kirpputorilta haalin yleensä vaatteita, kenkiä ja kirjoja, tältä kauimmaiselta laukkuja ja kirjoja. Aprillipäivä olikin perin erikoinen päivä, sillä löysin tuhottomasti musiikkia. Jo aiemmin olin päättänyt ostaa Suville hassun hauskan synttärilahjan kireltä, en tosin tiennyt, mitä se voisi olla.

En ole koskaan ostanut vinyylilevyjä, kun en omista edes tuota retromuodikasta soitinta. Tällä kertaa keksin loistokkaan syyn ostaa vinyylejä. Suvi. Valitsin umpipähkää kohtuuhintaiset ja hyvännäköiset vinyylit: Sounds like hits nro 3 (3e), sekä The Osmonds - Crazy Horses (2,5e). Etenkin jälkimmäinen osottautui onnenkantamoiseksi. Kännykkäsukupolven edustajana en ollut kuullutkaan Osmondin sisaruksista. Hinnan puolesta luulin sen olevan menneiden vuosien yhden hitin pändi. Tänään sitten kuuntelin tuota kyseistä yhtyettä juutupesta (koska en edelleenkään omista muotisoitinta) ja nyt voin sanoa: Jos omistaisin gramofonin, jäisi Suvi ilman hulluja hevosia. Perin ihastuttava löydös.



Ja kappas kun jo melkein unohdin ettei tämä mikään vinyylipostaus ole!
Onnekkaana löysin samalta retkeltä Faith No Moren King for a Day... Fool for a Lifetimen. Ja Stam1na Viimeinen Atlantiksen, mutta tuon voi varmaan bongata marketin hyllyltä samaan hintaan. Se jäi sinne nauramaan paskaisesti rasvalettiselle myyjälleen.



Vanha valokuva 1e, Faith No More 3e, nappipaketti 50 snt



-Iida

2 kommenttia:

  1. Linkitit blogis siihen demin hommaan. Tykkään blogistas niin paljon että liityin lukijaks! Tää ei oo siinä määrin lifestyle missä tarkotin. Sitä sanaa käytetään niin väärin, sen on vallannut teiniihkut kenen elämän suurin asia on että joku poika katto heihin päin... tai jotain vastaavaa :D ja sellasia blogeja en tosiaankaan viiti lukea. Tää sytytti ! En kai voi oikein muuta sanoo tästä

    http://artlifeandtravel.blogspot.com/

    VastaaPoista