torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesäpäiväni Rovaniemellä

Eilen kello 19:19 tulin Rovaniemeltä. Yllättävää kyllä, pääsykokeissa oli ihanaa, yllätyin itsestäni. Kahta palauttamaani työtä rakastin, yhtä vihasin, ja kaikki niistä ovat täysiä riskiottoja. Itsevarmuus vaihtelee pohjamudista taivaan puoliväliin keskimäärin tunnin välein. Onneksi kärvistelen vain viikon, sen jälkeen makaan pahnoissani (vaihe pohjamuta).

Se oli ensimmäinen kerta Rovaniemellä. Kiitos poikkeuksellisen lämpimän ja aurinkoisen kesäpäivän, rakastuin siihen. Melko yllättävä lopputulos ihmiselle, joka ihannoi Helsinkiä yli kaiken.

En osaisi kuvitella mitään parempaa kuin graafisen opiskelu, sellaisten järisyttävien ihmisten keskellä. Epäcoolinakin soluttauduin coolien hakijoiden joukkoon, murjaisin vitsejä ja ne nauroivat. Pleasure overload. Haenpahan ensivuonna uudestaan, osaan silloin enemmän (edelleen vaihe pohjamuta).

Paluumatkalla viimeisen vaihdon jälkeen istuin junassa, jonka istuimet olivat pörröiset ja harmaansiniset, pinkillä juovalla, seinät vaaleansiniset, niskatuet mintunvihreät ja verhot vaaleanpunaiset. Ilmastointia ei kai ollut, ikkuna oli väännetty auki. Harmaatukkainen nainen sopi maisemaan kuin kotiinsa. Olisin halunnut pyytää luvan ottaa kuvan, mutta kolmepäiväinen ylenpalttinen sosiaalisuuteni oli lopen uupunut. Sitä paitsi kamerani oli ylähyllyllä.


-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti