torstai 21. kesäkuuta 2012

Kulutusjuhlaa

Onneksi se ilmenee kierrätyksen muodossa. Ahdistuin tarpeettoman tavaran vuoresta, joten raijasin sen kirpputorille. Kauniit fantasiani materian vähentämisestä ja rahan ansaitsemisesta unohtuvat päivittäin järjestellessäni loosia. Järjen köyhyyttä olisi olla tarkastamatta muiden valikoimaa! Viikon kuluttua omistan yhtä paljon turhaa kuin ennen pöytävarausta. Nyt nurkissani kierii hedelmäamppeleita, vinyylejä, sarjakuvia, sekä laukku, jonka tosin ostin viikkoja sitten torimummulta ylihintaan. Antakaas kun näytän.








Sain mieliteon mennä huomenna katsomaan Jukka Poikaa. Tiedän mieliteon kasvavan parin viinilasillisen jälkeen, mutta ostin kuitenkin muovikassillisen grilliruokaa, ja onhan minulla kimpullinen ystäviä. Sekä pallouikkarit, joissa tatuointi näyttää hyvältä. Hauskaa juhannusta rakkaat!

-Iida

6 kommenttia:

  1. Hedelmäamppelisi on ihana. Kateus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kateudestasi, muistelen sitä lämmöllä ripustaessani amppeliani tulevaisuuden soluni kattolamppuihin!

      Poista
  2. You wanna be my friend?
    oh so cool : D
    then let's just be mates then.

    tsimdidim.
    oma kulutus vasta alussa, onneksi rahatilanne on köyhä,
    koska tavaraa riittää muutenkin jo niin paljon.

    Mie en osaa ystävystyä, mut kai tää puhuminen on
    ihan hyvä tapa
    ahahahaha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos bloggerin, suurin osa lempparibloggaajistani tuntuvat niin ystäviltäni ja väitän tuntevani heidät (sinut mukaanlukien), vaikka tietenkin tunnen vain blogi-imagon! :D

      Poista
  3. Voisit kokeilla ottaa vinyylit pois niiden koteloista ja ripustaa seinälle mikäli kehtaat niitä siihen tarkoitukseen käyttää. Itse olen aina unelmoinut kourallisesta vinyylilevyjä seinälläni vain sisustuselementteinä.

    Cheers!

    -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo käväissyt mielessä, mutta rakastan tuota kansitaidetta.. Kenties ulostan vinyylit kansista ja lätkäisen molemmat seinille!

      Poista