keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Onnen päivä

Eilen olin lähes pyörtymispisteessä. Kurjuuden Kuninkaan lukijoiksi oli nimittäin ryhtynyt KOLME uutta lukijaa. Tänään olin pyörtyä uudestaan. Yksi lukija lisää! Tulin niin superiloiseksi että juhlistan ihania lukijoita hymiöllä! :D

Eilen oli muutenkin erittäin miellyttävä päivä. Kävin noutamassa ajokorttini katsastuskonttorilta ja samalla eksyin kirpputorille tekemään niin mahtipontisia löytöjä että oli pakko jättää joitakin ihanuuksia looseilleen. Omaan siis erittäin paha laukkufetissin, erityisesti pieniä nahkaisia retro-olkalaukkuja kohtaan. Löydän sellaisia joka ikiseltä kirpparivisiitiltä, joten viimeaikoina olen joutunut lyömään itseäni sormille. Eilen siis taas kerran löysin intohimoni kohteen, mutta suoritin ilmiömäisen itsehillintäprosessin ja jätin laukun kirelle (tosin mukaan tarttui toinen laukku mutta se on iso, ei pieni kuten normaalisti. Miten niin selittelen?)! Ajattelin myös hillitä mahdollisesti tulevaa shoppailuhimoa yhteiskunnan massapuodeissa ja ostin ruutupaidan.

Niin harmillista kuin tämä uutinen onkin, niin se on kerrottava. Minulla ei ole enempää uutisia. Vuorokaudenkierto kuluu vielä seuraavien kahden viikon ajan filosofiaan ja tunnen sen verran sääliä kanssaihmisiä kohtaan etten vuodata paniikkiani koko ajan tänne.


 Mitä olisi filosofia ilman asianmukaisia kuvausprosesseja?


 Ruutupaita 2 e


Ah, niin ihana laukku 4,5 e


Eilen myös ajaessani kotipihaan ymmärsin tämän piisin. Olen kuunnellut sen todella moneen kertaan, enkä pahemmin diggaillut. Tajusin kuitenkin tarinan, mitä laulussa kerrotaan ja nyt pidän kipaleesta hurjan paljon. Mies + Nainen + Valssi = Neronleimaus


- Iida

2 kommenttia:

  1. Pakko oli jäädä seurailemaan :D tällasia blogeja on tosi vähän, missä oikeesti on __tekstiä__ :--D Mielenkiintoinen blogi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja mahtavaa että joku vielä arvostaa lukemista! :)

    VastaaPoista