lauantai 9. huhtikuuta 2011

I do believe in fairies

Poden henkistä pahoinvointia. Tunnen itseni huonoksi ihmiseksi, sillä viimepostauksen ajankohta lähentelee jo sataa vuotta taaksepäin. Nyt on pakko kirjoittaa, vaikkei oikeastaan ole mitään sanottavaa.

Viimeviikonloppuna osallistuin taas ja kerran syntymäpäiväjuhlille, teemana tällä kertaa pissis. Oli oikea riemuvoitto kun kuulin teeman, vielä riemukkaampaa oli saapua juhlapaikalle! Ovella vastassa oli aina ah, niin kunnioitettavia ystäviä, jotka olivat nyt menettäneet kaiken arvokkuutensa pukeutumalla toppeihin, legginseihin sekä tissivöihin. Tätä kaikkea kruunasi järkyttävä teknomusiikki, vittu-lausahdukset sekä tajuton määrä siideriä ja Breezeriä. Jotenkuten selvisin seuraavaan aamuun saakka, joskin henkinen hyvinvointini saattoi järkkyä.

Huomenna onkin sitten taas uudet Täysikäs-juhlat, tosin hieman mielekkäämmät kuin viimeiset. Aiheena tällä kertaa keijut. <3 Huom! Tiara pakollinen! Vaatekaappiani penkoessani en löytänyt kylläkään potentiaalisia asuehdokkaita, joten huomenna olen urbaanikeiju. Jos sellaisia ei ole ennen ollut niin nyt kyllä on. Ajattelin kuitenkin jollain tapaa päästää sisäisen keijuni valloilleen, joten kävin kaupassa ostamassa ihania muffini-tarvikkeita (sekä olutta). Meiden saa tappaa, jos en ota/laita kuvia tulevista upeista mufareista.

En omaa tällä hetkellä laisinkaan perjantai-fiilistä. Oloni on lauantai. Koko viikko on ollut vain omituista seilailua. Tunnetaan myöskin nimellä koeviikko. Tein kokonaiset neljä koetta. Palkitsin uurastukseni rakkaiden ystävieni kanssa höntsimismatkalla Ikeaan sekä Caribialle (kyllä, Turun sellaiselle). Rakastan Ikeaa. Ostin hillittömän kokoisia ökylaseja 50 snt/kpl, leijonalakanat 9,95e, kukkaruukun 2,5e, VIHERkasvin 1e, sekä lasten minileikkimuovilaseja, tässä tapauksessa prinsessasnapsilaseja 4,95 e. Ehkä saan jopa jonain päivänä kuvia näistä. Oli muuten hippasen jännää ajaa järkyttävässä tuulessa ja pimeässä räntäsateessa kun pyyhkimet eivät toimi kunnolla.

Ehkä lopetan tämän toimettomuuden huipentumisen jotta joku jaksaisi joskus tämän lukeakin.



Urbaanikeiju


-Iida

2 kommenttia: