sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Gin Tonic

Harkitsin jo hetkellisesti kertovani Berliinistä. Jäi harkinnaksi. Pitäisi ehkä hoitaa sekin urakka pois alta niin ei tarvitsisi valittaa.

Perjantaina piipahdin tosiaan paikallisessa pubissa kuuntelemassa bluesia sekä rautalankaa. Musiikki oli mitä mahtavinta. Ilta mitä mahtavin. Valitettavasti siitä ei ole oikein muuta kerrottavaa. Juotiin ja jammailtiin.

Lauantaina kokoonnuin muutaman rakkaan ystävän kanssa kokkailemaan ja elokuvastamaan. Menu sisälsi Pasta Primaveran (tankoparsaa, kevätsipulia, kesäkurpitsaa) sekä ohukaisia omenakaneli-jäätelön kera. Tämä viikonloppu on ollut perin onnekas. Lauantaina menin kauppaan ostamaan parsaa. Tuoretta oli jäljellä tasan yksi paketti. Tänään menin kauppaan ostamaan parsaa. Ja tuoretta oli jäljellä tasan yksi paketti. Olen siitä hyvin iloinen. Illan elokuvana Vicky Cristina Barcelona.

Tänään olen katsonut televiissiota lähemmäs neljä tuntia. Luin Supernaiivin kerralla. Suosittelen erittäin kiihkeästi. Söin kaksi mehujäätä. Päärynä ja vadelma. Ampiaiset taas lopussa. Nukahdin aurinkoon. Kun heräsin keskeltä nurmikkoa, huomasin että koivut näyttävät tuulessa kimaltavilta. Tuijottelin koivuja iät ja ajat. Niistä tuli oma käsitykseni vihreästä kullasta. Kannattaa kiinnittää huomiota! Älä katso koivua vain yhdestä kohtaa, älä kiinnitä katsetta vaan anna silmien harottaa! Mahtava näky. Kuvasinkin sitä videolle, mutta pikselimössöksi muuttui se kimalle.



 -Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti