perjantai 3. kesäkuuta 2011

Bohemian Rasberry

Kesäkuun alkamisen ja koeviikon loppumisen kunniaksi nautimme ystävättäriemme kanssa piknikateriaa kohtalaisen upeassa säässä keskellä asuntoalueen nurmikenttää.

Dataajat hoi, piknikistä kehkeytyy nautinnollinen keidas vilteillä, tyynyillä ja tienposkesta kiskaistuilla kukkasilla. Iänikuisia unelmamufareita ja helmeilevää hedelmäviiniä unohtamatta. Taustalle reggaeta sekä muutama kierros Bohemian Rhapsodya. Tätä yhdistelmää nautitaan muutaman tunnin ajan, kunnes kuvioihin lisätään uhkaavan harmaa pilvilinna ja kastumisen ennakointi.

Siirrytään sisälle seuraamaan miljonääriäitien tärkeää elämää ja huomataan, että se sadepilvi ei ollutkaan sadepilvi laisinkaan. Vaikka ollaan juuri ahdettu napaan muffineja ja vesimelonia viimeiset kaksi tuntia, lähdetään kebabille, jotta olisi hyvä syy olla lähtemättä vielä kotiin.

Huomataan kebab-ravintolan olevan kiinni ja huolestutaan turkkilaisesta yrittäjästä. Unohdetaan turkkilainen yrittäjä samantien ja suoritaan grillille seuraamaan seiskaluokkalaisia alkoholin käyttäjiä. Palellaan, mennään kotiin ja katsotaan Frasieria.










-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti