torstai 7. heinäkuuta 2011

I love Niles

Heräsin aamulla reippaana työpäivää varten. Reippauteni purkautui jopa niin voimakkaasti, että päätin matkustaa Jopo persukseni alla. Samalla sekunnilla kun olin sitomassa tennarin nauhaa valmiina lähtöön, työnantajani soittaa ja ehdottaa tälle päivälle iltavuoroa. No perkele. Sinne katosivat ylimääräiset unitunnit. Koska olin edelleen reipas. Päätin lähteä jopoilemaan kauniille maaseudulle.

Kaksitoista tuntia myöhemmin työpäiväni oli päättynyt ja lähdin poimimaan kukkasia. Valmistin ihanaisen kukkaiskimpun, josta tulin niin iloiseksi että päätin juhlia kyseistä kimppua. Tietenkin tein suklaakakun kello kymmenen illalla. Pidimme mitä mukavimmat juhlat niittykukkien ja suklaakakun kanssa.

Huomenna marssin rautakauppaan ostamaan metallimaalipurkkeja ja koristelen Jopon. Hän haluaa olla erityinen. Sitä inhottaa kun se näkee pyörätelineessä itsensä peilikuvan. Huomenna myös sotken naamani kirkkaanpunaiseen huulipunaan, kuten olen tehnyt tänään ja eilen ja ihmiset ovat hymyilleet takaisin kuin Naantalin auringot konsanaan. Se on mukavaa. Matkustan myös tapaamaan eräitä rakkauteni kohteita; Von Hertzen Brotherseja.






-Iida

PS. Frasier on myös hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti