tiistai 1. helmikuuta 2011

18

Näin koeviikolla on otollinen aika kirjoittaa postauksia!
Haluaisin kertoa ihanista glamoursynttäripippaloistani, joita siis lauantaina juhlittiin.
Ensinnäkin kutsuvieraita oli niin hauska katsoa, kaikki laittanu itsensä viimesen päälle ja korkkareilla kopisteltiin siellä! Tosin ennen vieraiden saapumista ei ollut niinkään hauskaa ja hehkeää, aloitin valmistelun viisi tuntia ennen vieraiden saapumista ja juoksin koko sen ajan pää kolmantena jalkana ympäri taloa. Meitsi oli siis päättänyt valmistaa itse juhlien tarjoiltavat.

Menu oli siis tällainen:

Überihanat sitruunamufarit
Suklaafondue kera hedelmien ja vaahtokarkkien
Itsetehdyt perunalastut (katastrofi)
Kinuskipopkornit
Kauralastut
Pipareita ja leipätikkuja
Avokado-tonnikala-tomaattiwrapit

Nuo tonnikalawrapit oli ihan mielettömän hyviä ja helppoja tehdä, laitan siis ohjeen tänne.

1 pkt tortillapohjia
2 tlk tonnikalaa vedessä
3 tomaattia
loraus ruokakermaa

quacamole:
2 PEHMEÄÄ avokadoa
1 tl suolaa
tilkka sitruunauutetta

Puolita avokadot, poista kivi ja kaavi sisältö. Muussaa avokadot esim. survimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää suola ja sitruunauute ja sekoita hyvin. Pilko tomaatit pieniksi paloiksi, sekoita tonnikalan kanssa. Lisää ruokakermaa vain sen verran että se pitää tomaatit ja tonnikalan yhdessä. Seosta voi myös paistaa hetken paistinpannulla jolloin kerma jähmettyy eikä tipu valmiista wrapeista. Puolita tortillapohjat ja levitä jokaiselle palalle quacamolea. Laita keskelle tortillapohjaa noin kaksi reilua ruokalusikallista tonnikalaseosta ja kääri wrap. Tittidii, järkyttävän hyvää!


                   Ihanat sitruunamuffinit <3 Jos joskus tarpeelliseksi näen, voin laittaa reseptin tänne.

Kinuskipopkornit


Baarimikko ja minä


Ihana huorahuulipunani ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa mutta tosiaan ostin ensimmäisen oman huulipunani ja rakastuin siihen täydellisesti.


Juhlat onnistuivat siis vallan mainiosti eikä bailutaukoa näy, ensiviikonloppuna juhlitaan kahden rakkaan ystävän täysi-ikäisyyttä ja sitä seuraavana viikonloppuna lähdemme autokouluopettajamme kanssa Helsinkiin ajelemaan ja seuraavana päivänä kolmannet täysikäs-juhlat! Ihanaaa!

-Iida

PS. Eilen oli kirjalliset ENKÄ PÄÄSSYT LÄPI. Kuvallisia saa siis mennä väärin 8/50, meitsillä meni 7 ja sanallisista saa väärin mennä 3/10, meitsillä meni 4. Suoraan sanoen hieman otti päähän ja ärräpäät lenteli... Asiaa ei yhtään helpottanut se että yksi väärin menneistä kysymyksistä oli: "Missä asteessa lohkolämmitintä saa käyttää?" Yllätyksenä mulla ei ollut minkään valtakunnan hajua mikä lohkolämmitin on eikä arpaonnikaan auttanut tällä kertaa... Torstaina siis uusi yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti