tiistai 1. helmikuuta 2011

Kuubasta Köpikseen

Hmhm, itse protestoin kaksitaienemmänpostaustapäivässä-periaatetta vastaan MUTTA huomenna hilpaisen kouluun vasta kahdeksitoista joten voin valvoa ja vuodattaa kuumettani blogiin.

Tänään siis aloin erittäin intensiivisesti pohtia, missä Kuuba tarkalleen sijaitsee. En saanut ajatusta pois mielestäni joten hyvin vastahakoisesti keskeytin historian lukemisen ja siirryin tietokoneelle. Googletin Kuubaa ja joltain sivustolta pääsin halpalentojen hintavertailuun ja eiköhän tuolloin päässyt helvetti irti! Minähän ryhdyin hyvin hanakasti haaveilemaan että voi miten olisi ihanaa lähteä jonkun kaverin kanssa ulkomaille jo vaikka ensikesänä mutta ihan Kuubaan ei välttämättä ole rahaa. Googletin siis Euroopan kartan ja ryhdyin ottamaan selvää lentojen hintoja aina kuhunkin kaupunkiin. Tulin siihen tulokseen että hyvällä tuurilla Kööpenhaminaan voi päästä jopa satasella, ihanaa! Köpikseen siis! Siis jos satun saamaan hyväpalkkaisen työn..

Eihän historian lukemisesta tullut mitään kun ryhdyin rakkaan ystäväni kanssa haaveilemaan matkasta, olemme molemmat käyneet jo aikaisemmin Köpiksessä ja mielessä on vaan se, miten Tivoli on ihana paikka. Ihan mielettömän tunnelmallinen paikka! Kävin siellä jonain vuonna ennen joulua ja aah, taianomaista! Plus erittäin hyvää kaakaota.




Ja lopuksi vielä kerrankin kiva EUROVIISU-biisi! Taannoin katsoin äidin kanssa Euroviisuja ja koin järkyttävää myötähäpeää kaikkia osallistujia kohtaan paitsi! Tätä Paradise Oskaria. Tosin ei välttämättä ihan Euroviisubiisi mutta mielettömän ihana kipale, sellainen kepeä ja tämä Axel lausuu hauskasti englantia. :) Suosittelen kuuntelemaan. Tässä Paradise Oskar.

Hyvää yötä!
-Iida



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti