torstai 24. helmikuuta 2011

Jaaritus

Olen taasen aktiivisesti harrastanut dataamista. Olen oikeasti. Facebookissa. Tässä päivien kuluessa on tapahtunut ties mitä mutta eivät ole motiivit koneelle saakka kantaneet.
Siis.

Wanhojen tanssit.
Itse en tosiaan tänävuonna tanssinut, meitsi on edellä aikaansa ja teki sen jo viimevuonna. Tänävuonna siis esitin vain boheemia valokuvaajaa. Sekä kuskia. Jatkoille tietysti ilmestyin yhtenä muiden joukossa. Jatkot olivat mahtavan hauskat käyräisen valkoviinipullon siivittämänä (josta en tietenkään ottanut kuvaa joka onkin yksi syy päivittelemättömyyteen). Mutta ei niistä sen enempää.

Loma.
Aivan, kyllä, niin, loma alkoi. Mikä loma? Meikkis lukee joka päivä kaksi tuntia filosofiaa. Miksi silti olen erittäin paljon jäljessä lukuaikataulustani?? Tähän mennessä luettuna pitäisi olla 1½ kurssia mutta olenkin puolivälissä ensimmäistä kurssia! Tähän voi vaikuttaa se pikkuseikka että havaitsin lukevani 10 sivua tunnissa. Joka on aivan inhimillistä. Tässä pieni katkelma selittääkseni tilannetta :

"Hyvä sinänsä eroaa hänen mukaansa yksittäisistä hyvistä asioista, samaan tapaan kuin vaikkapa keltaisuus eroaa kaikista yksittäisistä keltaisista olioista."

En ymmärrä.
Mutta käväisin tosiaan Ruotsin Risteilyllä! Rakas ystäväni kuvasi hauskan tilannekatsauksen jonka ehkä laitan tänne jos uskallan. Mutta. Alkoholijuomien ostaminen kielletty alle 20-vuotiailta (matkalla Ruotsiin). Oli se jännä.

Tänään söin suklaata.


Satunnainen kuvaoksennus











Huomenna lähden viimeinkin kahden rakkaan ystäväni kanssa paikalliseen pubiin seuraamaan paikallista pändiä.


Joka ei ole Stam1na!


-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti