sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Baduizm

Hyvää iltaa,

kuten ajankohdasta voinee arvata, harpon huomenna kouluun vasta kymmeneksi, joten voin taas harrastaa yöbloggausta.

Tämä viikonloppu on ollut erittäin kiintoisa, perjantaina näet lähdimme autokoulusta kahden rakkaan ystäväni kanssa Helsinkiin hieman ajelemaan. Tosin itse sain ajoluvan tiistaina (!), toisella on inssi keskiviikkona joten vain yhdellä kolmikostamme oli ajotunteja jäljellä mutta ei se mitään, kaupunkiajo on aina hyvästä. Sitä paitsi, autokouluopettajallamme on erittäin hauskaa seurassamme!

Siis perjantaina lähdimme ajelemaan kohti STADIA ja suhteellisen pitkäkestoisen (normaalisti kolme tuntia, nyt melkein neljä) matkan jälkeen saavuimme Yrjönkadun Omenahotelliin. Nautiskelimme skumppaa kertakäyttömukeista sängyllä tiiviisti röhnöttäen ja sotkimme pärstämme pakkeliin pääkaupunkiseudun yöelämää varten (loppujen lopuksi turhaan). Meidän oli tarkoitus lähteä (kuulemma) maailman parhaaseen pizzapaikkaan jossa sitten olikin tunnin jono... Menimme viereiseen Zetoriin, josta kukaan meistä ei ollut aikasemmin kuullutkaan. Se tieto olisi ollut hyvinkin arvokasta sillä loppujen lopuksi istuskelimme >50-vuotiaiden ja traktorien seassa humpan pauhutessa. En mene enää ikinä.

Siitä illasta ei sen enempää. Aamulla päätimme hieman shoppailla ennen ajelun aloittamista. JIPPIAJEI! Viime helsingin vierailusta on niin paljon aikaa etten ollut käynyt Aleksanterinkadun Monkissa. Oikeastaan en ole koskaan käynyt Monkissa mutta nettisivuja olen kuolannut sitäkin enemmän (jota ei kyllä paljoa vaadita)! Jos en ollut Monki-fani aikaisemmin niin nyt olen! Sisustus ja esillepano oli aivan huikeaa, musiikki kerrassaan valloittavaa ja tietenkin; vaatteet maailman mahtavimpia. Zum Glück käynnissä oli da Final Sale eli en törsännyt kaikkia Saksan matkan rahojani.

Kyllä, aivan, matkakertomukseni rajoittui Zetoriin ja Monkiin. Voinen vielä kertoa että oli järkyttävän hauskaa ajaa moottoritiellä 100km/h!



1/3 mukana olleesta matkamusasta: Pearl Jam, Triö Töykeät, Erykah Badu, Faith No More



Monkin paitamekko 8 e

H&M-korvikset 5 e

Monki-mekko 10 e


-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti